Vår historie

Vierdal Advokatfirma AS har sine røtter i den advokatvirksomhet som høyesterettsadvokat Jacob Hidle etablerte i Stavanger tilbake i 1936. Hidle drev advokatvirksomhet sammen med motstandsmannen Leiv Lea, som dessverre døde i tysk fangenskap under krigen. Firmaet hadde tingsretten/fast eiendom som sin spesialitet, og var anerkjent for sin høye kvalitet. Etter at Jacob Hidle selv gikk av med pensjon, ble advokatfirmaet hans videreført av hans sønn frem til også han gikk av pensjon i 1981. Kåre Vierdal kjøpte da det som var igjen av Hidles praksis, og fortsatte virksomheten i eget navn.

Vierdal har siden dette drevet kontinuerlig advokatvirksomhet frem til i dag, etter hvert også med partnere. Det tradisjonelle fokuset på fast eiendom som fulgte Hidles praksis, har advokatfirmaet holdt fast ved. Dette var nok en årsak til at Vierdal alt i 1985 ble samarbeidsadvokat for Norges Bondelag. Et samarbeid som skal bidra til erfaringsutveksling og kunnskapsutvikling til gode for Bondelagets medlemmer. Vi er stolte over fortsatt å være bøndenes advokatfirma.

Vierdal Advokatfirma teller i dag 6 ansatte. Vi er å treffe på kontorer både i Haugesund, Stavanger og på Bryne, og vi bistår privatpersoner og næringsdrivende i hele Rogaland og Sunnhordland.


Vår kompetanse

Vierdal Advokatfirma har fortsatt fast eiendom og landbruksvirksomhet som vår spesialitet. Særlig innen ekspropriasjon og odelsrett besitter vi spesialkompetanse. Firmaet har omfattende prosedyreerfaring fra alle instanser innen de alminnelige domstoler og jordskifteretten. I tillegg til vårt tradisjonelle fokus på fast eiendom, har vårt advokatfirma tung kompetanse innen følgende fagområder:


Vierdal Advokatfirma – Din sak er vår sak

Vierdal Advokatfirma skal alltid bistå med tett oppfølging av saken. Klientens interesser skal ivaretas med intensitet og samvittighet som om saken var vår egen. Vår målsetting er å yte våre klienter personlig service, der vi gjennom vår juridiske kompetanse alltid søker etter å finne den beste løsning for klienten.

Det skal være enkelt for deg å treffe oss. Med kontorer i Haugesund, Stavanger og på Bryne, dekker vi hele Rogaland og Sunnhordland. Vi er naturligvis også tilgjengelige digitalt; på Teams, telefon eller e-post. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om du vurderer å benytte deg av vår bistand.


Oppdragsvilkår og priser Personvernerklæring

Kontakt oss

Stavanger

Besøksadresse:

Sølvberggata 22
4006 Stavanger

Postadresse:

Sølvberggata 22
4006 Stavanger

Se kart

Bryne

Besøksadresse:

Forum Jæren
Hetlandsgata 9
4344 Bryne

Postadresse:

Sølvberggata 22
4006 Stavanger

Se kart

Haugesund

Besøksadresse:

Strandgata 94
5528 Haugesund

Postadresse:

Strandgata 94
5528 Haugesund

Se kart

Kontaktskjema

Fyll ut alle felt.

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.