Vierdal Advokatfirma AS har røtter i advokatvirksomhet etablert i Stavanger tilbake i 1936. Vi er i dag etablert både i Stavanger og Haugesund, og bistår såvel privatpersoner som større og mindre bedrifter.

Vi bistår med tett oppfølging av saker, hvor klientens interesser ivaretas som om de var våre egne. Vår primære målsetting er å yte våre klienter personlig service, der vi gjennom vår juridiske kompetanse alltid søker etter å finne den beste løsning for klienten.


Spisskompetanse

Vierdal Advokatfirma har tingsretten som spesialitet. Vi har tung kompetanse innen fast eiendoms rettsforhold, særlig innen ekspropriasjon og odelsrett, og har prosedert en rekke saker innen disse rettsområdene. Samtidig har vi også vært samarbeidsadvokat for Norges Bondelag siden 1985.


Tilgjengelighet

Som én av få advokatpraksiser sitter Vierdal Advokatfirma på begge sider av Boknafjorden, med kontorer både i Haugesund og Stavanger. Trafikken og samhandlingen er stor mellom nord- og sørfylket, noe som gjør vår lokalkunnskap om begge områder til en stor fordel. Det er også enkelt for deg å treffe oss begge steder.


Bredde

Jussen er i stor grad et erfaringsstudium – jo mer en kan om et samfunnsområde, jo enklere er det å forstå reglene som regulerer det. Advokatene i Vierdal Advokatfirma har en praktisk tilnærming til faget og svært allsidig bakgrunn, med erfaring fra en rekke samfunnsområder. Dette gir oss bred samfunnskunnskap, noe som gjør at sannsynligheten er stor for at vi kan bistå deg med den juridiske kunnskapen og – kompetansen du søker og ønsker.


Oppdragsvilkår og priser Personvernerklæring

Kontakt oss

Stavanger

Besøksadresse:

Sølvberggata 22
4006 Stavanger

Postadresse:

Postboks 63
4001 Stavanger

Se kart

Haugesund

Besøksadresse:

Strandgata 94
5528 Haugesund

Postadresse:

Postboks 197
5501 Haugesund

Se kart

Kontaktskjema

Fyll ut alle felt.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.