Er du en engasjert og nysgjerrig jurist, som er brennende opptatt av det juridiske faget? Vierdal Advokatfirma er i vekst og alltid på jakt etter jurister som søker spennende utfordringer og kontinuerlig egenutvikling.

Med kontorer både i Haugesund, Stavanger og på Bryne gir vi deg muligheten for en variert og spennende hverdag. Vi er et fullservice advokatfirma som tilbyr juridisk kompetanse og bistand av høy kvalitet. Vel så viktig er også vårt tungtveiende fokus om alltid å forstå våre klienter, deres utfordringer, problemstillinger og mål. 


Skriveplass

Vierdal Advokatfirma tilbyr skriveplass for jusstudenter som skriver masteroppgave både i Stavanger og Haugesund.

Ved å ha skriveplass hos oss får du ditt eget kontor, muligheten til å sitte i et etablert juridisk fagmiljø, samt tilgang til vårt digitale bibliotek og øvrige kontorfasiliteter. Det er en lav terskel for å stikke innom kontoret til advokatene og stille spørsmål eller diskutere juridiske problemstillinger.

Vi ønsker at studentene vi tar inn skriver innen et tema som er knyttet opp mot våre fagområder og vår kompetanse. På den måten kan våre advokater bistå med både teoretisk veiledning og erfaringsbaserte innspill. Studenten vil ikke bli pålagt arbeidsoppgaver under skriveperioden.

Send inn CV, karakterutskrift, søknad og skisse over masteroppgaven til kontoret@vierdal.no. Opplys i søknaden om du ønsker skriveplass i Stavanger eller Haugesund.

Praktikantopphold (ingen ledige for øyeblikket)

Karakterer alene forteller bare én del om den enkelte persons forutsetninger for å lykkes som advokat. Av den grunn ønsker vi å bli bedre kjent med deg, allerede før du er ferdig med studiet. Vi tilbyr opphold som praktikant/trainee både i Haugesund og Stavanger.

Som praktikant hos Vierdal Advokatfirma får du muligheten til å jobbe bredt med varierte arbeidsoppgaver. Det legges opp til at arbeidsoppgavene skal mønstre en advokatfullmektigs arbeidshverdag så langt det er mulig, herunder at praktikanten skal få mulighet til å delta på klientmøter, faglige og strategiske diskusjoner med advokat, samt følge en rettssak.

Våre praktikanter må ha fullført tredje studieår. Praktikantoppholdet varer vanligvis i fire uker. Det tas ikke inn praktikanter i sommermånedene.

Vi har for øyeblikket ingen ledige praktikantopphold.


Spennende utfordringer

Arbeidsoppgaver hos oss vil bestå av å gi våre klienter den beste juridiske bistanden knyttet til våre arbeidsområder:

I Vierdal Advokatfirma får du en bedriftskultur bestående av kollegaer som er blant de beste innenfor sine fagfelt. Vi deler kunnskap, lytter til hverandre og leverer de beste løsningene for våre klienter. Hos oss får du et fagmiljø av høy kvalitet og gode muligheter for prosedyreoppdrag.


Ta kontakt

Vi ønsker å fortsette å vokse. For å lykkes med det må vi få med oss de beste hodene på laget – folk som deler vår bedriftskultur. Vierdal Advokatfirma er derfor kontinuerlig på utkikk etter dyktige jurister.

Ledige stillinger annonseres her. Send oss for øvrig gjerne en åpen søknad til kontoret@vierdal.no.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål.


Send søknad

Kontakt oss

Stavanger

Besøksadresse:

Sølvberggata 22
4006 Stavanger

Postadresse:

Sølvberggata 22
4006 Stavanger

Se kart

Bryne

Besøksadresse:

Forum Jæren
Hetlandsgata 9
4344 Bryne

Postadresse:

Sølvberggata 22
4006 Stavanger

Se kart

Haugesund

Besøksadresse:

Strandgata 94
5528 Haugesund

Postadresse:

Strandgata 94
5528 Haugesund

Se kart

Kontaktskjema

Fyll ut alle felt.

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.