Vil du jobbe som advokatfullmektig i et firma i vekst?

Vierdal Advokatfirma AS søker ny advokatfullmektig til vårt kontor i Sølvberggata 22 i Stavanger. Både kandidater med erfaring og nyutdannede er velkomne til å søke, herunder kullet som avslutter studiet til sommeren. Tiltredelse etter avtale.

Hos oss vil du bli en del av et inkluderende og engasjert fagmiljø. Våre advokatfullmektiger får tidlig ansvar og egne saker, under tett oppfølging av erfarne advokater.

Vi tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver knyttet til våre sentrale fagområder:

Er du den vi søker?

Vi søker faglig dyktige kandidater som kan yte den beste rådgivningen for våre klienter.

Du må være motivert, selvstendig og ha gode samarbeidsevner. Fordi vi er et firma i vekst søker vi kandidater som ønsker å være med på å utvikle firmaet videre.

Vi tilbyr:

Ta gjerne kontakt med advokat/partner Kåre Vierdal på tlf. 906 65 965 dersom du har spørsmål til stillingen.

Dersom du har spørsmål til hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i Vierdal, ta kontakt med advokatfullmektig Maria Kalstø på tlf. 988 26 725.

Om Vierdal Advokatfirma

Vierdal Advokatfirma AS har røtter tilbake til 1936. Firmaet bistår privatpersoner og næringsdrivende innenfor et bredt spekter av sivile saker. Spesielt har vi lang tradisjon innen fast eiendom og landbruksvirksomhet. Firmaet har vært samarbeidsadvokat for Norges Bondelag siden 1985, og våre ansatte er hvert år representert på Bondelagets årlige samling for samarbeidsadvokater. Du finner oss i hyggelige lokaler sentralt i Stavanger og Haugesund.

DSC_9235

Vil du jobbe som advokatfullmektig hos oss?

Sjekk ut vår stillingsannonse på Finn.no, les mer om oss her, og søk på stillingen om dette kan være noe for akkurat deg. Søknadsfrist: 1. mars 2022.

Lurer du på noe?